Beach Restaurants Ibiza

Beach Restaurants Ibiza

Zon, strand, zee en strand restaurantjes (Beach Restaurants) op de mooiste en idyllische locaties. Op het magische Ibiza hebben ze het genieten van eten en drinken van mediterrane gerechten en hoogwaardige Spaanse wijnen, cava en champagne tot een kunst verheven. Nergens anders kunt u zo aan, en zelfs op het strand genieten tussen palmen en […]

Zon, strand, zee en strand restaurantjes (Beach Restaurants) op de mooiste en idyllische locaties. Op het magische Ibiza hebben ze het genieten van eten en drinken van mediterrane gerechten en hoogwaardige Spaanse wijnen, cava en champagne tot een kunst verheven. Nergens anders kunt u zo aan, en zelfs op het strand genieten tussen palmen en pijnbomen van de Spaanse vis-, vlees- en rijstgerechten. De strandrestaurantjes (Beach Restaurants) hebben een sfeervolle uitstraling en zorgen voor een warme, zachte en liefdevolle omgeving. De ene beachbar met sfeervolle en toepasselijke lounge muziek, de ander zorgt een DJ dat men langzaam over gaat naar een good vibe. Al snel kom je  in de stemming om klein feestje te bouwen wel of niet in de beachbar of een club in een dorp of stad.


Gelegen in één van de mooiste baaien van Ibiza, eet u moderne Mediterraanse gerechten met uitzicht over zee met aan de horizon Formentera. De ideale plaats om een stranddag door te brengen. U krijgt volledige service aan uw strandbed of met de Zodiac, service aan uw boot.


 

Beach Club at Soll den Serra

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Cala Sol Den Serra (Cala Llonga), Santa Eulalia des Riu, Ibiza, Spanje

Location:
Latitude 38:57:13N
Longitude 1:31:53E

O. ma t/m za 11:00 uur – 2:00 uur

T. +34 971 196176

M. +34 647 91 29 06

I. www.amanteibiza.com

@. info@amanteibiza.comEen echt paradijs! Genieten van heerlijke visgerechten onder de palmbomen op het terras of op het strand zelf. Men serveert kreeft, rivierkreeft en gemengde verse vis van de grill. Er is een wijnkaart, cava en men kan ook kiezen voor een fles champagne.


 

Juan y Andrea

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Playa Illetes, s/n, Formentera, Spanje

Location:
Latitude 38:45:14,N
Longitude 1:26:00E

O. ma t/m za 13:00 uur – 19:00 uur

T. +34 971 18 71 30

I. www.juanyandrea.com

@. juanyandrea@gmail.com

 

 


Uitstekende Mediterraanse delicatessen met subtiele accenten die kenmerkend zijn voor deze keuken, binnen een sfeervol gekozen ambiance, met chillout music en uitzicht op de Middellandse zee.


 

Ushuaïa Beach Club

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Carretera de Platja d’en Bossa, 10, Eivisa, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 12:00 uur – Tot laat

T. +34 971 39 67 05

I. www.ushuaiabeachhotel.com

@. beachclub@ushuaiabeachhotel.com

 

 

 

 


Proef de creatieve, mondiaal geïnspireerde gerechten uit de keuken van Nikki Beach, de verfrissende cocktails, het entertainment en de muziek van wereldklasse terwijl u geniet van het magische uitzicht op de Middellandse Zee.


 

Nikki Beach


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Avenida S’Argamassa, 153, Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 11:00 uur – 20:00 uur
O. do t/m za 19:00 uur – 01:00 uur (15.06 – 3.10)

T. +34 971 33 84 03
T. +34 619 75 37 10

I. www.nikkibeach.com

@. reservations.ibiza@nikkibeach.comGeniet van een gevarieerd menu van mediterrane keuken, direct aan het strand! Gegrild vers vlees, verse vis van top kwaliteit, verschillende salades en geselecteerde wijn en champagne uit eigen kelder.


 

 The Beach Club at the Hard Rock Hotel

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Carretera de Platja d’en Bossa, 12, Eivisa, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 12:00 uur – 01:00 uur

T. +34 971 31 42 10

I. www.hrhibiza.com

@. info@hrhibiza.com

 

 

 


Restaurant Med./Asia, strand, swim-up bar, cocktails, chill-out, shishas, een jacuzzi en massages. “Jacaranda is onze passie. Onze missie is dat uw tijd bij Jacaranda de beste tijd blijft in uw gedachten.


 

Jacaranda Lounge

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Port d’Es Canar, Santa Eulária, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 9:00 uur – 03:00 uur

T. +34 609 07 46 63

I. www.jacaranda-lounge.com

@. info@jacaranda-lounge.com

 

 

 

 


De enige Beach Lounge Cuisine aan de oostkust. Ontbijt, mediterrane lunch, diner en cocktails! Kids corner, strand boutique, DJ’s en live muziek met Paco Fernández. Pura Vida Beach Club is ook een fantastische trouwlocatie.


 

Pura Vida Beach Club & Fine Dinning

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Carretera a Es Canar, km 1,5 Playa Niu Blau, Santa Eulalia del Río, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 11:00 uur – 01:00 uur (24.04 – 16.10)

T. +34 971 33 97 72

I. www.puravida-ibiza.com

@. info@puravida-ibiza.com

 

 

 


Tussen de Sabina- en pijnbomen op het strand in het aanzicht van de zee serveert men bij Es Savina, paella, stoofschotels, verse vis, vlees, tropische cocktails, en geniet u hier uitermate goed van de zon.


 

 Restaurante Es Savina

 


30-facebook30-twitterOllieHead

 

 


Calle Cala Jundal, S/N, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, Spanje

O. ma t/m za 10:00 uur – 24:00 uur (01.05 – 31.10)

T. +34 971 18 74 37
T. +34 971 80 27 66

 

 

 

 


Genieten van dertig jaar ervaring in de mediterrane keuken. Verse vis, paella, stoofschotels, ovenschotels en nog veel meer. U kunt er ook terecht voor een goed ontbijt met een prachtig uitzicht op zee.


 

Can Gat

 


30-facebook30-instagram30-twitterOllieHead

 

 


Cala Sant Vincent, Sant Joan, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 09:30 uur – 12:00 uur
O. ma t/m za vanaf 13:00 uur
O. zo 13:00 uur – 17:00 uur

T. +34 971 32 01 23

I. www.cangatibiza.es

@. info@cangatibia.es

 

 

 Sinds 1988 heeft de familie Pujolet zorg gedragen voor de culinaire traditie van Ibiza’s vissersmannen. Bullit de peix, caldereta, rijstgerechten en paella, de meest verse vis op het eiland en café Caleta.


 

Sa Caleta

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Playa de Sa Caleta, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 10:00 uur – 01:00 uur (22.05 – 30.09)

T. +34 971 18 70 95

I. www.restaurantesacaleta.com

@. info@restaurantesacaleta.com

 

 

 Kumharas Sunset Bar ligt in Cala de Bou op slechts enkele tientallen meters van de baai van San Antonio. Het heeft een van de beste uitzichten van Ibiza om te genieten van de zonsondergang. Zonder enige twijfel serveert men hier de beste gerechten van het eiland. Een rijk en gevarieerd menu, met unieke gerechten die tot de verbeelding spreken.


 

Kumharas Sunset Bar

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


C/ Lugo nº 2, Cala de Bou, San José, Ibiza, Spanje

O. ma t/m z0 10:00 uur – 3:00 uur

T. +34 971 80 57 40

I. www.kumharas.org

@. info@kumharas.org

 

 

 

 Het doel van El Chiringuito is eenvoudig. Het proeven van heerlijk eten en het creëren van een warme, zachte liefdevolle omgeving. Men maakt voor de gerechten gebruik van de beste ingrediënten. Bij El Chiringuito Beach House waarderen ze uw bezoek en doen ze alles aan om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


 

El Chiringuito Beach House

 


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Playa Es Cavallet, Aereopuerto, Eivissa, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 10:00 uur – 21:00 uur

T. +34 971 39 53 55

I. www.elchiringuitoibiza.com

@. info@elchiringuitoibiza.com

 

 

 

 


 


Share

Comments

No comment

Leave a reply


KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, , ,

+31 (0)6 29 - 272 154

info@bodysilhouette.nl

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.

Sluiten