The Golden Diamonds by Doina Ciabanu

The Golden Diamonds by Doina Ciobanu

The Golden Diamonds by Doina Ciabanu

Een modieuze cultuurschok strekt zich uit vanaf de Wolga tot aan de Theems. Doina Ciabanuen heeft met haar fashion blog The Golden Diamonds een balans gevonden tussen het opwindende style gevoel van de opkomende Oost Europese mode markt en de elegantie en passie voor authentieke style uit West-Europa. De fast and luxury fashion op The […]

Een modieuze cultuurschok strekt zich uit vanaf de Wolga tot aan de Theems. Doina Ciabanuen heeft met haar fashion blog The Golden Diamonds een balans gevonden tussen het opwindende style gevoel van de opkomende Oost Europese mode markt en de elegantie en passie voor authentieke style uit West-Europa.

De fast and luxury fashion op The Golden Diamonds blog zijn tot stand gekomen door een mix van reizen en cultuur. Alle publicaties van content en van de social media zijn persoonlijk door Doina’s ontwikkeld en tot stand gekomen om een jonge generatie vol zelfvertrouwen te bereiken. De inhoud van de content is nooit berekend en altijd oprecht. Een eerlijke stem is de sleutel tot goed communiceren met de lezer.

The Golden Diamonds is gestart in 2010 en zowel de fashion blog als Doina Ciobanu zijn geaccepteerd in ‘s werelds toonaangevende fashion publicaties waaronder de waardering van Vogue US, Vogue Paris, Vogue UK, Elle, Grazia, en Harper’s Bazaar, samen met the pinnacle street style publications zoals The Sartorialist, Vanessa Jackman en Lee Oliveira.

 

Share

Comments

No comment

KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, Lingestraat 6, 2025RC, Haarlem

+31 (0)23 - 574 92 94

info@bodysilhouette.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten