Restaurantjes met de Ibiziaanse keuken

Restaurantjes met de Ibiziaanse keuken

Restaurantjes met de Ibiziaanse keuken

Het magische Ibiza is van oorsprong ‘het’ hippie eiland. De gemoedelijke sfeer, de relaxte houding en het vrije leven zijn overal voelbaar. Het is niet voor niks dat de techno over kwam waaien uit Detroit naar Europa en voor het eerst neerstreek op Ibiza. Men gaf er een eigen Balearic Beat-geluid aan en Ibiza werd […]

Het magische Ibiza is van oorsprong ‘het’ hippie eiland. De gemoedelijke sfeer, de relaxte houding en het vrije leven zijn overal voelbaar. Het is niet voor niks dat de techno over kwam waaien uit Detroit naar Europa en voor het eerst neerstreek op Ibiza. Men gaf er een eigen Balearic Beat-geluid aan en Ibiza werd het partyeiland bij uitstek. Maar Ibiza is meer. De schitterende strandjes in de kleine baaitjes doen je alle zorgen vergeten. Maar je kan er vooral lekker eten. Er zijn verschillende luxe en minder luxe beach-clubs waar je lekker kunt eten en drinken. Maar ook in de verschillende dorpen zijn vele restaurantjes te vinden waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden.


Het restaurant Marisquería Salinas is gelegen in het idyllische landschap van Natuurpark Ses Salinas. Dit beschermde natuurgebied is opgenomen op de UNESCO lijst. Men serveert bij Marisquería Salinas galicië en mediterrane gerechten. Een bezoek aan dit restaurant is prima te combineren met een dagje strand of een bezoekje aan de zoutmeren.


 

Marisquería Salinas

Marisquería Salinas


30-facebook30-twitterOllieHead

 

 


Ctra. Sa Canal, Sant Josep Ibiza, Spanje

O. ma t/m za 13:00 uur – 0:00 uur

T. +34 971 30 04 11

M. +34 647 91 29 06

I. www.boutiquehostalsalinas.com

@. info@boutiquehostalsalinas.com

 

 

 De kaart van Restaurant El Belle Ibiza bestaat uit subtiele hoogstaande Franse gerechten met Aziatische en Spaanse invloeden. In een gemoedelijke Ibiziaanse sfeer en omgeving kan men genieten van een aperitief of een heerlijke maaltijd uit Belle cuisine. Na 18.00 uur serveert men heerlijke cocktails die u kunt nuttigen op een van de chill-out bedden. De kinderhoek is geopend vanaf 13.00 uur.


 

La Belle Ibiza

La Belle Ibiza


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Avinguda Isidor Macabich 6, Sant Rafel, Ibiza, Spanje

O. ma t/m za 18:00 uur – 2:00 uur
O. zo 13:00 – 22:00

T. +34 971 19 83 35

I. www.labelleibiza.com

@. info@labelleibiza.com

 

 

 Het restaurant van het El Pacha Hotel ligt op de hoogste verdieping van het hotel, waar de klanten de beste gerechten uit de moderne keuken geserveerd krijgen. Buiten de uitgebreide kaart met delicatessen, biedt men ook een sushi kaart en een kaart met typische gerechten van het eiland. In het restaurant serveren ze ook dagelijks een ontbijtbuffet en worden de klanten verrast met wekelijkse gourmet menu’s.


 

El Restaurant - El Hotel Pacha

El Restaurant – El Hotel Pacha


30-facebook30-twitter

 

 


Paseo Marítimo, S/N, Eivisa, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 13:30 uur – 16:00 uur
O. ma t/m zo 20:30 uur – 23:30 uur

T. +34 971 31 65 51

I. www.elhotelpacha.com

@. elhotel@pacha.com

 

 

 

 


Ieder ochtend kun je in het restaurant van Destino Pacha Ibiza Resort genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Ook wanneer je van plan bent de hele nacht te gaan dansen is een uurtje blijven liggen voor het schoonheidsslaapje geen probleem. Het ochtendbuffet is tot laat in de ochtend toegankelijk. De stijlvolle vinotheek biedt een exclusieve selectie aan wijnen en champagnes uit Spanje, Frankrijk en andere populaire regio’s. In de Japanse Robata Bar moet je de New Xperience Chef uit de Japanse Robata ontdekken. Het is een unieke kans op Ibiza. De gasten worden uitgenodigd om live de ervaren chefs aan het werk te zien terwijl ze hun specialiteiten bereiden. Dit alles is te volgen vanaf de eerste rij.


 

El Restaurant - El Hotel Pacha

El Restaurant – El Hotel Pacha


30-facebook30-twitter30-instagramOllieHead

 

 


Avinguda des Cap Martinet, Jesús, Ibiza, Spanje

O. ma t/m zo 8:00 uur – 00:00 uur

T. +34 971 31 74 11

I. www.destinoibiza.com

@. restaurant@destinoibiza.com

 

 

 

 Sfeervol restaurant gelegen in het oude gedeelte van de stad in het centrum van Eivissa. Het is de perfecte locatie om te dineren met een paar vrienden voordat men het uitgaansleven van de stad in gaat tot in de late uurtjes van de nacht. Of neem je partner mee voor een romantisch diner om je daarna terug te trekken op jouw hotelkamer. Hoe dan ook, je zult genieten van het uitstekende mediterrane-fusion eten, terwijl je deel uitmaakt van een geweldige ambiance.


 

La Torreta

La Torreta


30-facebookOllieHead

 

 


Plaça de Vila, Ibiza-stad, Ibiza, Spanje

O. ma t/m za 19:00 uur – 0:30 uur

T. +34 971 30 04 11

 

 

 

 

 

 

 


 

Share

Comments

No comment

Leave a reply


KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, , ,

+31 (0)6 29 - 272 154

info@bodysilhouette.nl

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.

Sluiten