Preppy Fashionist by Virgit Canaz

Preppy Fashionist by Virgit Canaz

Preppy Fashionist by Virgit Canaz

Fashion blogger Virgit Canaz is oprichter en creative director van Preppy Fashionist. Virgit komt oorspronkelijk uit Ecuador. Ze heeft haar baan als lerares opgegeven om zich volledig te richten op haar passie voor bloggen als fashion blogger. Haar oog voor stijl is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels bereikt ze met haar blog meer dan 5.3 miljoen […]

Fashion blogger Virgit Canaz is oprichter en creative director van Preppy Fashionist. Virgit komt oorspronkelijk uit Ecuador. Ze heeft haar baan als lerares opgegeven om zich volledig te richten op haar passie voor bloggen als fashion blogger. Haar oog voor stijl is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels bereikt ze met haar blog meer dan 5.3 miljoen views via Google. Op Instagram heeft Virgit 78200 volgers. Haar stijl is nooit saai. Meestal is ze girly, edgy vrouwelijk sjiek en stoer en/of preppy. Haar meeste recente samenwerkingen hebben nauwe banden met Veromoda, Noisymay, Triangl, Daniel wellington, Little Mistress, Purificacion Garcia, Tia Maria, Vesper, Hedonia, Choies, Boohoo, Chicwish, Sacha en vele andere interessante merken. In 2012 won Virgit de Play With Style Award in Amsterdam. In Ecuador staat Virgit in de top 5 van Ecuadors beste fashionbloggers. In 2014 werd ze door www.whowhattowear.com verkozen tot één van de twintig beste bloggers om te onthouden/bookmarken. Verder was Virgit ook te zien in Thesun.co.uk, Cosmopolitan.com, Grazia.it, Giselle.jp en Instyle.co.uk magazine.

Preppy Fashionist

BEZOEK: PREPPYFASHIONIST

 

 

Share

Comments

No comment

Leave a reply


KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, , ,

+31 (0)6 29 - 272 154

info@bodysilhouette.nl

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.

Sluiten