Shea Marie – Peace Love Shea

Peace Love Shea by Shea Marie

Shea Marie – Peace Love Shea

Shea Marie is een fashion trendsetter, stylist, creatief consultant, televisiepresentatrice, ontwerpster, fotografe en redactrice van de website Peace Love Shea. De website van Shea Marie bereikt, gecombineerd met social media meer dan 3 miljoen hits per dag. Dit maakt Shea tot een toonaangevende mode-, schoonheid- en gezondheidsexpert. Momenteel woont Shea in Hollywood maar ze groeide […]

Shea Marie is een fashion trendsetter, stylist, creatief consultant, televisiepresentatrice, ontwerpster, fotografe en redactrice van de website Peace Love Shea. De website van Shea Marie bereikt, gecombineerd met social media meer dan 3 miljoen hits per dag. Dit maakt Shea tot een toonaangevende mode-, schoonheid- en gezondheidsexpert.

Momenteel woont Shea in Hollywood maar ze groeide op in Zuid-Californië en studeerde communicatie en journalistiek aan de Universiteit van Californië in San Diego. Shea heeft gewerkt voor verschillende merken, van highstreet tot high fashion waaronder Dior, Gucci en Dolce & Gabbana. Als een van de meest toonaangevende fashionistas en trendsetters van de wereld deed ze presentaties van evenementen naast enkele van de grootste namen van Hollywood. Ze verscheen hierdoor in prestigieuze publicaties zoals van Glamour, Marie Claire, Harpers Bazaar en vele andere.

Shea is een wereldwijd talent en reist over de hele wereld voor haar werk en documenteert haar reizen op verschillende platforms voor social media met een totaal aantal hits van meer dan 90 miljoen per maand.

Bezoek ook eens haar fashionblog op: www.peaceloveshea.com.

 

 

Share

Comments

No comment

KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, , ,

+31 (0)6 29 - 272 154

info@bodysilhouette.nl

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.

Sluiten