Goldencherry by Miriam Mache

Goldencherry

Miriam is 24 jaar oud, komt uit Duitsland en woont in Hannover. In 2013 heeft ze het fashionblog Goldencherry opgericht. Haar blog gebruikt ze voor het schrijven over haar passie en creativiteit. Momenteel houdt zij zich druk bezig met mode, design en reizen en deelt dit graag met de lezers van haar blog de Goldencherry. […]

Miriam is 24 jaar oud, komt uit Duitsland en woont in Hannover. In 2013 heeft ze het fashionblog Goldencherry opgericht. Haar blog gebruikt ze voor het schrijven over haar passie en creativiteit. Momenteel houdt zij zich druk bezig met mode, design en reizen en deelt dit graag met de lezers van haar blog de Goldencherry.

Miriam vindt het leuk wanneer je haar blog, Goldencherry, een keer bezoekt. Miriam hoopt dat je daar inspiratie opdoet en de nodige informatie vindt. Zo niet ben je vrij om via de website Goldencherry.de contact met haar op te nemen.

Merken waar Miriam mee samen heeft gewerkt zijn:

Ivy Revel, New Look, Daniel Wellington, Zalando, Missguided, Shelly London, Edited, Deichmann, Gina Tricot, Triangl, JustFab, Gilette Venus, Manhatten, Boutique Minimaliste, Mavi, Elly Pistol, TNFC London, Pippa&Jean uvm.

 

 

Share

Comments

No comment

KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, Lingestraat 6, 2025RC, Haarlem

+31 (0)23 - 574 92 94

info@bodysilhouette.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten