Hollie Hobin – Fashionblogger

Hollie Hobin

Hollie Hobin – Fashionblogger

Hollie Hobin is een ervaren stylist, image consultant en fashionblogger gevestigd in Londen. Ze is 21 jaar oud en heeft gewerkt voor talloze modemerken en ze deed mee aan verschillende samenwerkingsverbanden die ze op deed door het bloggen. Ze heeft ook samengewerkt met modellenbureaus, fotografen en visagisten voor de styling en het samenstellen van haar […]

Hollie Hobin is een ervaren stylist, image consultant en fashionblogger gevestigd in Londen. Ze is 21 jaar oud en heeft gewerkt voor talloze modemerken en ze deed mee aan verschillende samenwerkingsverbanden die ze op deed door het bloggen. Ze heeft ook samengewerkt met modellenbureaus, fotografen en visagisten voor de styling en het samenstellen van haar portfolio.

Hollie heeft ervaring opgedaan met public relations bij Ralph Lauren, als inkoper voor French Connection, ze deed de boekingen bij Oxygen Models en was stylist bij AllSaints. Zij heeft ook projecten gedaan voor de productie van films, fotografie en academisch schrijven, terwijl ze studeerde voor een diploma in fashion promotion.

Door haar fashion blog, heeft Hollie samengewerkt met grote modemerken voor promotionele doeleinden, en bouwde een persoonlijke relatie op met veel bedrijven zoals New Age Rebel en First Model Management. Hollie is van plan haar blog verder te ontwikkelen en haar portfolio in de toekomst verder uit te breiden. Ze is beschikbaar voor art direction, styling, en reclame.

Bezoek haar blog: http://www.holliehobin.co.uk.

 

 

Share

Comments

No comment

KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, , ,

+31 (0)6 29 - 272 154

info@bodysilhouette.nl

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.

Sluiten