Sydney Fashion Blogger by Antoinette Marie

Sydney Fashion Blogger by Antoinette Marie

Sydney Fashion Blogger by Antoinette Marie

Sydney Fashion Blogger beschrijft op haar webblog de unieke bij elkaar gezochte, samengestelde outfits van Antoinette en trakteert haar hongerige lezers iedere dag op een flinke dosis mode inspiratie. Wat is begonnen als een creatieve uitlaatklep van een zelf bewuste shopaholic is uitgegroeid tot een populaire fashionblog met duizenden trouwe volgers. Ze combineert luxe artikelen […]

Sydney Fashion Blogger beschrijft op haar webblog de unieke bij elkaar gezochte, samengestelde outfits van Antoinette en trakteert haar hongerige lezers iedere dag op een flinke dosis mode inspiratie. Wat is begonnen als een creatieve uitlaatklep van een zelf bewuste shopaholic is uitgegroeid tot een populaire fashionblog met duizenden trouwe volgers. Ze combineert luxe artikelen met up-and-coming designer collecties, high street- en vintage artikelen.

Ze moedigt haar lezers aan zelfverzekerd te zijn met het dragen van de mode waarin zij zich zelf lekker voelen ongeacht het prijskaartje. Je hoeft geen miljoen euro te hebben om er als een miljoen dollar uit te zien.

Sydney Fashion Blogger’s geobsedeerde fans houden van Antoinette’s eigenzinnige, individuele en frisse kijk op trends. Antoinette draagt alleen maar items waarvan ze echt gepassioneerd is en geeft de voorkeur dit te combineren op een onverwachte manier die overeenkomt met haar persoonlijke style. De blog is een bewijs van Antoinette’s oprechte liefde voor mode en haar leuke, ontspannen benadering wordt weerspiegeld in elke kleurrijke post.

 

 

Share

Comments

No comment

KEEP IN TOUCH

MADE WITH ♥ IN THE NETHERLANDS

Body Silhouette, , ,

+31 (0)6 29 - 272 154

info@bodysilhouette.nl

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie

Bodysilhouette.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen gepersonaliseerde advertenties tonen en aanpassen aan jouw interesses binnen en/of buiten onze website. Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.

Sluiten